"Лукс Клининг тийм” ЕООД – специализирана фирма за професионално почистване.

За повече от 19 години Лукс Клининг Тийм предоставя пълен набор от услуги в сферата на професионалното почистване в всички регионални градове в страната. Дейността ни е насочена към широк кръг фирми – отделни офиси, административни сгради, домове, ресторанти, търговски обекти, производствени зони, заводски съоръжения и обекти с различна специфика
Услугата Фасилити Мениджмънт включва широк кръг от дейности. Ние сме специализирани в предоставяне на надеждни, висококачествени услуги за почистване и доставка на хигиенни консумативи, подкрепени от цялостно управление на дейностите и качественото им изпълнение до персоналното внимание към всеки клиент.

Успехът ни се базира на дългогодишният ни опит, качествените консумативи, препарати, техника и високия професионализъм на повече от 300 специалисти.

 

Екип

Екипът ни е съставен от над 300 служители. По-голямата част от тях са дългогодишни, опитни професионалисти в своята област. За да гарантира качеството на услугите си „Лукс клийнинг тийм” от години инвестира в професионално обучение и развитие. След постъпване всеки нов служител преминава през двумесечна обучителна програма. Служителите ни носят баджове и фирмени униформи, което по лесно ги идентифицира. Следим отблизо развитието на бранша в световен мащаб, посещаваме европейски изложения и семинари, прилагаме нововъведенията в техническото и организационно развитие в нашата област. Нивото се  поддържа чрез ежегодни опреснителни обучения в използването на нови почистващи препарати и техника.

 

Контрол

За да постигнем необходимата ефективност и качество при всеки проект, осъществяваме постоянен вътрешен контрол по предварително зададени стандарти. Контролът се прилага от вътрешен одиторски отдел. Представители на Лукс Клининг Тийм са на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, за да сме полезни на нашите клиенти в извънредни ситуации.

 

Препарати

Използваме изключително качествените професионални препарати и почистващи съоръжения на американската марка  ECOLAB.

 

 

Консумативи

Не правим компромиси с качеството на консумативите, с които снабдяваме клиентите си. За това работим изключително с марката TORK. При подписан договор за доставка на консумативи, предоставяме безвъзмездно ползване на диспенсери.

 

 

Клонова мрежа

„Лукс клийнинг тийм” освен в София развива дейност във всички регионални градове в страната. По този начин можем да обслужваме клиенти, които имат клонова мрежа.

Цени Всички услуги, които предлагаме са с конкурентни пазарни цени и подлежат на договаряне с всеки клиент в зависимост от обема на възложената работа.